Online wijnproeverijen

Online wijnproeverijen voor online bijeenkomsten.

Online meetings zijn niet meer weg te denken. Het bespaart onwijs veel tijd en het maakt afspreken een stuk makkelijker. Ook met een grotere groep mensen. Iedereen woont op andere locaties en heeft weinig tijd. Daar heeft onze partner Taste 4 wine iets leuks op bedacht. Zij organiseren daarom online wijnproeverijen! Samen met vrienden, familie of collega’s kun je gezamenlijk genieten van heerlijke wijn en interessante verhalen. Met een druk op de knop verandert de Zoom-vergadering in een glooiende wijngaard. De online wijnproeverijen kunnen geboekt worden via de website van Taste 4 wine.

meer informatie: https://www.taste4wine.nl/online-wijnproeverijen-op-maat/

Hoe werkt het?

  • Stap 1: Er wordt kort kennis gemaakt, bespreken de wensen, prijsklasse en het aantal deelnemers.
  • Stap 2: Alle deelnemers krijgen vervolgens een heerlijk proefpakket opgestuurd.
  • Stap 3: De deelnemers krijgen per mail een instructie hoe ze zich kunnen voorbereiden op de proeverij + online toegangslink en proefformulieren.
  • Stap 4: Het evenement begint! De deelnemers krijgen een uitleg hoe wijn tot stand komt. We gaan blind proeven. Samen gaan we in een interactieve sessie leren proeven. Kunnen we alle druiven/ wijnen en smaken eruit halen?

Wereld van wijn

Voordat u het weet waant u zich in Bordeaux, Bourgogne, of toch Rioja? Dat blijft een verrassing. De keuze is aan u. Wij hebben wijnen uit meer dan 20 verschillende streken van over de hele wereld en wij stellen uw proeverij graag naar uw wensen samen.

Alles is mogelijk

Boek jouw online proeverij via: Taste 4 Wine
RSS
Follow by Email
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram

Vanaf €100,- gratis verzending!