Online wijnproeverijen

Online wijnproeverijen voor online bijeenkomsten.

Online meetings zijn niet meer weg te denken. Het bespaart onwijs veel tijd en het maakt afspreken een stuk makkelijker. Ook met een grotere groep mensen. Iedereen woont op andere locaties en heeft weinig tijd. Samen met een partner organiseren wij online proeverijen. Denk aan een online wijnproeverij met vrienden, familie of collega’s om gezamenlijk te genieten van heerlijke wijn en interessante verhalen. Met een druk op de knop verandert de Zoom-vergadering in een glooiende wijngaard. De online wijnproeverijen kunnen geboekt worden via de website van Taste 4 wine.

Hoe werkt het?

  • Stap 1: Er wordt kort kennis gemaakt, we bespreken de wensen, prijsklasse en het aantal deelnemers.
  • Stap 2: Alle deelnemers krijgen vervolgens een heerlijk proefpakket opgestuurd.
  • Stap 3: De deelnemers krijgen per mail een instructie hoe ze zich kunnen voorbereiden op de proeverij + online toegangslink en proefformulieren.
  • Stap 4: Het evenement begint! De deelnemers krijgen een uitgebreide uitleg over de wijnen. We gaan blind proeven. Samen gaan we in een interactieve sessie leren proeven. Kunnen we alle druiven/ wijnen en smaken eruit halen?

Wereld van wijn

Voordat je het weet waan je door de Bordeaux, Bourgogne, of toch Rioja? Dat blijft een verrassing. De keuze is aan jou. Wij hebben wijnen uit meer dan 20 verschillende streken van over de hele wereld en wij stellen jouw proeverij graag naar alle wensen samen.

Alles is mogelijk

RSS
Follow by Email
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram

Vanaf €100,- gratis verzending!