DINER MET WIJN

Chefkok Frenkie Hoogendijk

IMG_6851

Frenkie zijn ervaring is gekomen vanuit verschillende toprestaurants namelijk de Bokkedoorns in Overveen en Rijks in Amsterdam. Zijn stijl is “Fusion” en zijn gerechten hebben deels Aziatische en Oosterse herkomsten, gefuseerd met de internationale keuken. Vandaar de naam Fusion. Frenkie werkt met pure smaken en gedurfde combinaties. Gedoseerd maar uitdagend en probeert zoveel mogelijk smaken uit pure ingrediënten te halen.

SOMMELIER EN VINOLOOG JEFFREY BEERMANN​

IMG_6500

Ik , Jeffrey Beermann, ben er zelf natuurlijk bij, als sommelier!  Mijn herkomst komt vooral vanuit de horeca en mijn passie voor wijn heeft zijn oorsprong vanuit mijn vader. Hij liet mij van jongs af aan (7 jaar) al kennismaken met het proeven van wijn. Al dan wel door het uit te spugen natuurlijk! Vervolgens ben ik in studies en werkzaamheden continu bezig geweest met wijn. Als laatst ben ik verdergegaan in de wijn door de wijnopleiding aan de Wijnacademie te volgen. Ik heb aan landelijke examinering wedstrijden meegedaan en ben ik 2e geworden bij de wijnoorkonde en 1e bij het wijnbrevet! Vervolgens heb ik mijn Vinoloog opleiding nu ook afgerond. Ik heb jaren gewerkt als kok en ook als chefkok dus wijn/spijs combinaties is mijn specialiteit en waar mijn passie ligt!

Diner aan huis met bijpassende wijnen

Voor de volledige beleving bieden wij ook gastronomisch dineren met mooie wijn/spijs combinaties! Bijzonder uit eten doe je dus gewoon thuis! Je krijgt een chefkok (Frenkie Hoogendijk) én een sommelier (ikzelf, Jeffrey Beermann) die het tot in de puntjes verzorgen en je in de watten leggen! Dit kan voor een lekkere lunch of als avondeten worden verzorgd. We starten vanaf 4-gangen inclusief brood en amuse. Het diner met wijn kan al geboekt worden vanaf 4 personen. Michelinsterren niveau maar dan gewoon bij je thuis!

Uitgebreid dineren met vrienden of familie!


Aantal gangen (exc. wijn à 6,- per gang, per persoon)

  • 4 gangen 49,50 per persoon
  • 5 gangen 59,50 per persoon
  • 6 gangen 69,50 per persoon
  • 7 gangen 79,50 per persoon
Wij rekenen 30,- incl btw per uur met een max. van 3 uur. Alles meer dan 3 uur kost niks!

WIJ REGELEN:

Dieetwensen of allergieën?

Met dieetwensen en allergieën wordt gewoon rekening gehouden. Wil je vegetarisch eten of veganistisch eten? Ook geen probleem. Een goede chef draait daar zijn handen niet voor om!

Wijnproeverij Alkmaar
RSS
Follow by Email
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram

Vanaf €100,- gratis verzending!