WIJNPROEVERIJ OP LOCATIE

Wijnproeverij Noord-Holland

Heb je een bedrijfsfeestje of bedrijfsuitje die je moet organiseren? Een teamuitje of misschien heb je een afscheid van een collega? Of heb je amusement nodig voor belangrijke klanten die overkomen? Dan is een wijnproeverij natuurlijk onwijs leuk om te geven!

Wijnproeverij Alkmaar

“Een wijnproeverij thuis is pure verwennerij.”

Zonder er zelf ook maar enig werk voor te hoeven verrichten, heb je een volledig ingevulde avond of middag die voor je wordt georganiseerd en verzorgd. Sfeer, gezelligheid en je steekt er nog wat van op ook!


De wijnproeverijen worden op jouw locatie of op onze eigen locaties gegeven. Glaswerk, bakken om uit te spugen, (wat niet hoeft natuurlijk) papierwerk, alles wordt geregeld door ons en weer terug meegenomen dus ook daar heb je geen zorgen van.

INFORMEEL OF FORMEEL

Ook voor jou als ondernemer, voor je collega’s of je klanten kunnen wij onwijs leuke wijnproeverijen verzorgen. Formeel of informeel, informatief of gewoon voor de gezelligheid!

ALLES KOMT AAN BOD

Bij onze standaard wijnproeverijen komen alle landen en stijlen aan bod. Deze worden dan ook uitgebreid besproken. Ik als importeur en vinoloog weet natuurlijk alle “ins and outs” die voor jou leuk en goed zijn om te weten.

Van wijnboer en wijnbereiding, tot de stok waar de druif aan hangt, dat komt allemaal aan bod bij onze wijnproeverij bij jou op locatie!

RSS
Follow by Email
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram

Gratis verzending in Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo, Bergen en omstreken.