Wijngroothandel | horeca | vakhandel | Jeff Connects

3 generaties wijnleverancier

Wijn is een breed begrip en ook erg breed inzetbaar. Wij van Jeff Connects en Wijntjeproeven weten daar alles van af! Wij specialiseren ons voornamelijk in de zakelijke markt en leveren zowel horeca als vakhandel. Dit splitsen wij zorgvuldig en weten precies hoe wij er voor kunnen zorgen dat jou wijnen, niet bij de winkel er naast liggen of andersom, bij het restaurant tegenover je. 

Kleine eenmanszaken, grotere hotels, relatiegeschenken, cateraars of speciaalzaken, niks is te gek voor ons en voorzien ieder naar hun wensen. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

"restaurant de Twee Vrienden" een goede relatie in Alkmaar

Altijd:

Waarom Jeff Connects ?

“Ons servicebeleid, is ons aller belangrijkste beleid”

Wij gaan altijd mee met de flow en proberen altijd het beste te realiseren voor jou en jou bedrijf. Persoonlijke aandacht, meedenken met het bedrijf en assistentie voor je collega’s, ten behoeve van kennis over het product. 

Wist je dat wij gratis wijncursussen aanbieden voor personeel bij wijnafname?

Dat en nog véél meer servicemogelijkheden, zijn altijd bespreekbaar. 

Zet u koffie?

 

SOORTEN WIJNPROEVERIJEN THUIS

Horeca

De horeca is mijn basis en het hout waar ik uit ben gesneden. Na jarenlang in de keuken te hebben gestaan van kok tot chef. Ben ik overgestapt naar de voorkant en heb ik daar de nodige ervaring opgedaan als sommelier en zelfs front office. Na enige jaren heb ik de keuze gemaakt voor mijn eigen horecabedrijf, die ik 5 jaar lang met plezier heb gehad. 

De stap naar de wijn kwam ter beschikking en ben ik wederom het diepe in gesprongen. Door mijn ruime horeca ervaring, weet ik als geen ander, hoe ik jou kan ondersteunen als ondernemer. 

Kostprijzen, derving en verkooptechnieken zijn bij mij niet geheel onbekend.

Vakhandel

De vakhandel is een fijne tak van sport waar jij als verkoper de nodige assistentie bij kunt gebruiken, ten behoeven van een divers assortiment, collega’s met kennis over het assortiment, de beste prijskwaliteitsverhoudingen, zo min als mogelijke online concurrentie, et cetera. 

Met de nodige ervaring als slijter, weet ik hoe belangrijk het is om de juiste producten aan te kunnen bieden, voor de juiste prijs en hoe je er voor zorgt dat de mensen er toch met dat doosje vandoor gaan. 

Door diepe kennis te hebben in ons eigen assortiment en te weten waar de actuele markt vraag naar heeft, kunnen wij een fijne partner zijn voor jou bedrijf. 

 

Geschenken

Door de eigen wijnimport zijn wij uniek en hebben wij de beste prijskwaliteit. Uitstraling is belangrijk voor ons en onze wijnen. Tevens daar word rekening mee gehouden, als wij de keuze maken om iets op te nemen in ons assortiment. 

Door een groot netwerk te hebben in de branche en zelf te importeren, kunnen wij snel schakelen en communiceren met onze toeleveranciers. Krijg jij toch die order rond op het laatste moment? Heb je een uitdagende klant, met speciale wensen?

Wat dacht je van cava met je eigen, gepersonaliseerde etiket? Zo en nog veel meer kunnen wij voor je verzorgen. 

RSS
Follow by Email
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram

Gratis verzending in Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo, Bergen en omstreken.