Beermann wijnimport

Zakelijk | Horeca | Vakhandel | Speciaalzaken | evenementen

Wijngroothandel Beermann Wijnimport

Beermann Wijnimport is dé groothandel en specialist op het gebied van wijn, voor de horeca en wederverkoop. In ons ruime assortiment vind je wijn in het breedste begrip waar je naar op zoek bent. Voor terraswijn tot speciaal wijn bij een wijnarrangement of hardlopers op de planken in de winkels. Dankzij onze jarenlange en brede ervaring kunnen wij, indien nodig, een assisterende rol vervullen om horeca, slijterijen, de evenementenbranche en detailhandel de perfecte wijn te adviseren. Beermann Wijnimport is jouw aanspreekpunt voor al je wijnen en relatiegeschenken.

Kleine eenmanszaken, grotere hotels, relatiegeschenken, cateraars of speciaalzaken, niks is te gek voor ons en voorzien ieder naar hun wensen. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Eigen wijnimport, volledige exclusiviteit!

Altijd:

Servicegerichte werkwijze

Beermann Wijnimport onderscheidt zich als groothandel in wijnen door de servicegerichte werkwijze die wij hanteren. Als o.a. vinoloog, oud hotelier en importeur, hebben wij veel ervaring opgedaan op het gebied van wijn, import, evenementen en wijn/spijs combinaties. Deze ervaring uit zich in een servicebeleid waar voor elke vraag een antwoord is. Persoonlijke aandacht, meedenken met het bedrijf en assistentie voor je collega’s, ten behoeve van kennis over het product is wat je kan verwachten van Beermann Wijnimport.

Wist je dat wij gratis wijncursussen aanbieden voor personeel bij wijnafname? Of ons graag inzetten om wijnkaarten te realiseren voor de horeca? Dat en nog véél meer servicemogelijkheden zijn altijd bespreekbaar.

Zorgvuldig geselecteerd aanbod

Alle wijnen in ons aanbod worden door ons persoonlijk geselecteerd op smaak, kwaliteit en uitstraling waardoor jij de beste wijn in handen krijgt. Ons aanbod bestaat vooral uit wijn uit eigen import en hier zijn wij dan ook erg trots op. Ook kan jij hierdoor exclusieve wijn voor een eerlijke prijs verkrijgen.

Generaties aan passie

Beermann Wijnimport is gebouwd op drie generaties aan passie voor wijn. Zo leverde onze opa wijn aan vele sterrenrestaurants en onze vader ook. Daarnaast hebben wij, de huidige eigenaren, ook jarenlange ervaring in de horeca. Hierdoor zijn wij persoonlijk in aanraking gekomen met wijn en waren mij meteen verkocht. Onze passie zetten wij graag in om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Meer informatie over onze mogelijkheden voor wijnafname zakelijk? Vraag dan een brochure aan. Ook kan je contact met ons opnemen. Wij bieden een 24/7 service aan zodat wij je altijd van dienst kunnen zijn.

Horeca

De horeca is mijn basis en het hout waar ik uit ben gesneden. Na jarenlang in de keuken te hebben gestaan van kok tot chef. Ben ik overgestapt naar de voorkant en heb ik daar de nodige ervaring opgedaan als sommelier en zelfs front office. Na enige jaren heb ik de keuze gemaakt voor mijn eigen horecabedrijf, die ik 5 jaar lang met plezier heb gehad. 

De stap naar de wijn kwam ter beschikking en ben ik wederom het diepe in gesprongen. Door mijn ruime horeca ervaring, weet ik als geen ander, hoe ik jou kan ondersteunen als ondernemer. 

Kostprijzen, derving en verkooptechnieken zijn bij mij niet geheel onbekend.

Vakhandel

De vakhandel is een fijne tak van sport waar jij als verkoper de nodige assistentie bij kunt gebruiken, ten behoeven van een divers assortiment, collega’s met kennis over het assortiment, de beste prijskwaliteitsverhoudingen, zo min als mogelijke online concurrentie, et cetera. 

Met de nodige ervaring als slijter, weet ik hoe belangrijk het is om de juiste producten aan te kunnen bieden, voor de juiste prijs en hoe je er voor zorgt dat de mensen er toch met dat doosje vandoor gaan. 

Door diepe kennis te hebben in ons eigen assortiment en te weten waar de actuele markt vraag naar heeft, kunnen wij een fijne partner zijn voor jou bedrijf. 

 

Geschenken

Door de eigen wijnimport zijn wij uniek en hebben wij de beste prijskwaliteit. Uitstraling is belangrijk voor ons en onze wijnen. Tevens daar word rekening mee gehouden, als wij de keuze maken om iets op te nemen in ons assortiment. 

Door een groot netwerk te hebben in de branche en zelf te importeren, kunnen wij snel schakelen en communiceren met onze toeleveranciers. Krijg jij toch die order rond op het laatste moment? Heb je een uitdagende klant, met speciale wensen?

Wat dacht je van cava met je eigen, gepersonaliseerde etiket? Zo en nog veel meer kunnen wij voor je verzorgen. 

RSS
Follow by Email
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram

Vanaf €100,- gratis verzending!