DE MYSTERY WIJNBOX

"Het mysterie zit in de fles"
mysterybox

Wijn abonnement: laat jezelf verrassen

Weet je niet welke wijn je moet kiezen? Dan is een wijnbox zeker wat voor jou. Laat jezelf keer op keer verrassen met wijn met onze mysteriebox. Met deze mysteriebox hoef je nooit meer besluiteloos voor de wijnafdeling in de supermarkt te staan. Je kan ervoor kiezen om totaal verrast te worden, maar je kan ook je voorkeuren doorgeven. Zo weet je zeker dat jij wijn op de deurmat krijgt die je ook echt lekker vindt. Alle wijnen in de mysteriebox wordt door ons zorgvuldig geselecteerd zodat jij alleen de beste van de beste wijnen krijgt. Elke maand kan jij een nieuwe smaak ontdekken. Mysteriebox: het mysterie zit in de fles.

Wijn abonnement

De wijnbox bestaat uit vier flessen wijn en een uitgebreide uitleg over de wijnen. Wij willen jou namelijk volledig meenemen in de wondere wereld van wijn. Zo krijg jij een beeld van de herkomst en het verhaal van de wijnmaker terwijl je de wijn drinkt. In de box vind je ook een schenkadvies zodat je weet op welke temperatuur je de wijn kan drinken, om zo de beste smaak te ervaren. Als echte wijnkenner kunnen wij jou ook vertellen bij welk eten de wijn het beste past. Door ons bijgevoegde advies kan je een echte beleving voor jezelf en je gezelschap creëren.

Geen idee wat jij jouw vriend(in), collega of familie cadeau kan geven? Doe dan dit wijnabonnement cadeau. Het zal geheid in de smaak vallen.

Het wijnbox abonnement is maandelijks opzegbaar, je zit nergens aan vast. De kosten bedragen maandelijks €42,50 en eenmalig €44,95. De kosten zijn inclusief verzending. Elke eerste van de maand wordt de box verstuurd en je kan het de 4e van de maand op de deurmat verwachten.

Maandelijks €39,95

Excl. verzending

Eenmalig €42,50

Excl. verzending

Hoe werkt het

Geef je voorkeuren door

Krijg de box thuisgestuurd in de 1e week van de maand

Inclusief informatie + wijn/spijs advies

Maandelijks of eenmalig

Contact

Heb je vragen over het wijn abonnement? Neem dan contact met ons op. Wij delen graag onze kennis en ervaring om jou van een zo goed mogelijk antwoord te voorzien.

Vanaf €100,- gratis verzending!