Over ons

Wijnproeverijen

Webshop

Wijncursussen

Passie voor wijn, al 3 generaties lang!

Familie beermann

Wijntjeproeven.nl is een gepassioneerd familiebedrijf die gerund wordt door broer en zus. Anno januari 2020 is het bedrijf overgenomen en daar is een nieuw leven in geblazen. Het bedrijf staat sindsdien voor wijnen van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Broer Jeffrey (vinoloog) en zus Melanie (cameravrouw en mediawonder) werken met plezier samen, waar beide hun kwaliteiten perfect tot zijn recht komen.

Wij importeren nu zo’n 70 soorten wijn die allen door ons persoonlijk zijn geselecteerd op smaak, kwaliteit en uitstraling. De meeste wijnboeren kennen wij persoonlijk en gaan regelmatig langs. Bestel via onze webshop en ervaar het zelf!

Dé wijn importeur met echte verhalen

De wijnen uit ons aanbod zijn voor een deel geïmporteerd vanuit heel de wereld, maar het grootste deel komt uit onze eigen wijnimport. Wij vinden het belangrijk dat er achter elke wijn een goed verhaal zit. Daarom streven wij ernaar alles te weten over de wijnen die wij aanbieden, zodat wij het persoonlijk aan onze klanten kunnen vertellen. In onze webshop kan je rekenen op exclusiviteit voor een goede en eerlijke prijs-kwaliteit. Ons aanbod loopt uiteen van bijzondere wijnen tot wijnen die ‘gewoon lekker’ zijn. Zo is er voor iedereen de juiste wijn te vinden. Of je nu een particuliere of een zakelijke klant bent, iedereen is welkom op een kijkje te nemen in ons aanbod.

Goed verhaal achter elke wijn

Onze passie voor wijn is op te merken uit de ambitie die wij hebben om alles te weten wat er te weten valt over de wijnen die wij aanbieden. Zo gaan wij zelf op bezoek bij de wijnboeren om alles te leren over de wijn, om het vervolgens aan jou in geuren en kleuren te vertellen. Doordat wij op bezoek gaan bij de wijnboeren krijg jij als klant rechtstreeks het échte verhaal te horen uit de wijnwereld.

Getuigenissen

Jeffrey Beermann is een jonge, ambitieuze wijnkenner en liefhebber en genieter die zijn hart volgt met veel kennis over de wijnsoorten, over hoe je wijn maakt en kan omschrijven. Hij helpt je bij het vinden van de juiste wijnen bij de juiste gerechten. Zijn kennis over de groothandel en het importeren van de wijnen komen hem goed van pas.

Jeffrey Beermann heb ik leren kennen tijdens de opleiding Horeca management aan het Horizon College in Heerhugowaard. Met wekelijkse proefsessies merkte ik al snel dat zijn interesse duidelijk bij de wijnen lag. De door Wijnacademie georganiseerde wedstrijd, met een combinatie van wijnkennis en proef technische vaardigheden scoorde Jeffrey als nummer één in 2016. Dit leverde hem een plaats op, op de vinologen opleiding in Maarn. Ik weet dat zijn passie bij de wijnen ligt en hoop dan ook dat hij hierin doorgaat via de wijnimport of als sommelier.

Jeffrey is een 'gast' met humor en een positieve persoonlijkheid. Ik heb met hem samengewerkt waarbij hij mij en zichzelf ongelofelijk gestimuleerd heeft. Wij waren letterlijk dag en nacht met elkaar aan het sparren. Het gevolg was dat hij de beste van Nederland werd (SDEN 3) van zijn jaargang. Ik heb hem zien groeien in 4-10 jaar naar een zeer betrouwbare collega. Ik zou graag met hem in een professionele omgeving willen werken.

La Côtes des Blancs

Eigen wijngaarden

Onze familie bezit prachtige wijngaarden in de Bourgognestreek, in de Macônnais. Hier produceren wij sinds 2000 twee soorten wijnen: witte wijn en een mousserende wijn. Doordat de wijnimport in ons eigen beheer is, krijg jij de wijn rechtstreeks van ons wijndomein en is er geen tussenpersoon. Dankzij onze ervaring in de wijnimport weten wij als geen ander wat de beste prijs-kwaliteitverhouding is in de wijnwereld en kunnen wij jou dat ook bieden.

Macôn-Vinzelles | Domaine la Côte des Blancs

Macon-Vinzelles tijdelijk 9,95!

Pouilly Fuissé | Domaine la Côte des Blancs

Pouilly Fuissé - 18,95

Cremant de Bourgogne

Crémant de Bourgogne - 18,95

Zakelijk of particulier

Heb je een feestje of zakelijke borrel, en je wil je jouw gasten een wijnfles meegeven? Een goede fles wijn vind je uiteraard in onze webshop. Zowel voor zakelijke als particuliere klanten is er in ons aanbod de juiste wijn te vinden. Je kan per fles bestellen, maar je kan ook grote orders als een pallet wijn door ons laten importeren.

Voor vragen of opmerkingen over onze werkwijze als wijn importeur kan er vrijblijvend contact met ons worden opgenomen. Onze ervaren vinologen en wijnliefhebbers staan je graag te woord.

Vanaf €100,- gratis verzending!