Wijnproeverij bij je thuis

Wijnproeverij bij je thuis

Een perfecte gelegenheid om met je vrienden weer eens bij elkaar te komen of ter aanvulling van een speciale gelegenheid. Denk aan vijgezellenfeestjes, bedrijfsfeestjes of gewoon een gezellige avond met vrienden thuis. Wijnproeverijen op locatie is hét perfecte uitje thuis!

We nemen je mee door alle landen, regio’s en de geweldige druivenrassen, die wereldwijd te vinden zijn.

Tijdens het proeven vertellen we je van alles over de wijn en de herkomst maar kun je tegelijkertijd ook al je vragen kwijt over wijn!

Hoe werkt het?

  • We maken even kort kennis met elkaar, we bespreken de wensen, prijsklasse en het aantal deelnemers.
  • Stap 2: Wij nemen de wijn gekoeld mee, een proefformulier en de wijnglazen mee  
  • Stap 4: Het evenement begint! Je krijgt een uitgebreide uitleg over de wijnen maar houden het ook een beetje informeel en gezellig. Samen gaan we in een interactieve sessie leren proeven. 
  • Wij nemen de vieze was/glazen weer mee maar laten alle proef flessen wijn, waar nog een beetje van over is, staan. De lege flessen nemen we uiteraard mee want we houden niet van troep achterlaten!

Wereld van wijn

Voordat je het weet waan je door de Bordeaux, Bourgogne, of toch Rioja? Dat blijft een verrassing. De keuze is aan jou. Wij hebben wijnen uit meer dan 20 verschillende streken van over de hele wereld en wij stellen jouw proeverij graag naar alle wensen samen.

Alles is mogelijk

Vanaf €100,- gratis verzending!