Wijn/spijs proeverij

Een wijnproeverij met

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Groene omgeving

Wil je een wijnproeverij op een bijzondere locatie?We got you! Een proeverij in een groene, rustige omgeving voor speciale gelegenheden? Dat kan op een prachtige locatie in Noord-Holland. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

Op een boot

Wij verzorgen ook wijnproeverijen op het water!  Geniet van een boottocht en een wijnproeverij tegelijkertijd. Vanaf 8 personen te boeken voor iedere gelegenheid. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

In een restaurant

Een wijnproeverij in een restaurant is ook mogelijk. Voor degene die liever niet thuis willen zitten en zich toch in een sociale omgeving willen begeven. Ook is een wijnproeverij mogelijk met bijpassende hapjes.Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

Wijnproeverij: een echte beleving

De wijnproeverijen van wijntjeproeven zijn meer dan een proeverij alleen: het is een echte beleving. Wij nemen jou mee in alle aspecten van de smaakvolle wereld van wijn: geur, kleur, smaak en afdronk. Geniet van een variëteit aan wijn terwijl wij jou vermaken met informatie, feitjes en weetjes over wijn. Je wordt een heuse wijnkenner terwijl je daarnaast een leuke avond beleeft. Waar wij deze wijnproeverij verzorgen, is helemaal aan jou. We kunnen zowel een wijnproeverij bij jou thuis organiseren als op één van onze locaties. Alles is bespreekbaar!

– vanaf 8 personen te boeken

Wijnproeverij Alkmaar

Wijn met verhalen

Tijdens onze wijnproeverij krijg je echte verhalen te horen van onze wijnmakers. Wij bezoeken zelf de wijnboeren om de onderste steen boven te halen. We vertellen jou alles over de herkomst, smaak en meer. Hierdoor krijg je op een informele wijze alles te weten over de wijn die je drinkt.

Hoe gaat een wijnproeverij?

De wijnen worden in gangen uitgeserveerd, per gang één wijn. Vervolgens krijg jij een uitgebreide uitleg van een ervaren vinoloog en entertainer. Je kan ervoor kiezen om enkel wijn te proeven, of de wijnproeverij te combineren met hapjes. Van kaas tot toastjes: wij regelen het allemaal. Hoe lang de wijnproeverij precies duurt is allemaal bespreekbaar.

Formeel of informeel

Wil jij je zakenrelatie imponeren, vrienden verrassen of een waardig afscheid organiseren? Onze wijnproeverij kan zowel informeel als formeel worden ingevuld. Dit passen wij geheel aan op jouw wens. Ook is het mogelijk om de wijnproeverij in een bepaald thema te doen. Zo kunnen wij een proeverij verzorgen waar alleen witte of rode wijn wordt geserveerd, of bijvoorbeeld enkel Italiaanse wijnen.

  • Vanaf 8 personen, maar in overleg kunnen we kijken wat er mogelijk is
  • Wij nemen onze eigen wijnglazen mee

Vanaf €100,- gratis verzending!